КИТАЙСКА ИНВЕСТИЦИИ - An OverviewЗа пари – не за здраве, за пари – не за образование, за пари – не за децата си, за пари – не за родителите си, за пари – не за приятелите си. За пари, пари и пак пари.

И така, тези институционални борци за свобода на лихвите, отделиха част от своите оскъдни средства и ги предоставиха на БТВ с молба да изпратят в Гърция свой водещ репортер, който да отрази правилно събитията и да даде нужната насока на мислене на целокупния български народ.

Няма да спра и усилията си в търсенето на извънземен разум, сравним и превъзхождащ моя собствен. За целта в Президентството ще бъде оборудван стратегически пункт, в който ще работят най-видните български шамбалалайци, като маг Алена, Еленко Ангелов, маг Сибила, маг Селена, маг Боян и всички други магове, екстрасенси, баячки, врачки, гледачки, контактьори с отвъдното и с извънземните, които и сега контактуват успешно със сили непонятни и свръхинтелигентни.

Какви българи са те? Как тази сбирщина си позволява да петни името на този древен и велик народ? Нима е възможно това, което те творят днес като история, да бъде вписано в историческата сметка на народ като българския? Долу лапите, простаци, от името „българи”.

Както виждате, когато сме изправени срещу могъщ противник, не се колебаем да отговорим подобаващо и да защитим нашите интереси. Смятам, че това ще бъде оценено от бъдещите гласоподаватели.

Но да не забравяме, че това бе само едната гледна точка и да проследим действията на Люба, която се бе добрала до острова на стабилността и демокрацията – сградата на атинският парламент

Как се случи така, че именно когато светът е залят от множество стоки, достъпът до основни социални блага и удовлетворяването на елементарни битови нужди бе ограничено? Как се случи така, че развитието на човечеството в един момент стана причина за неговата бедност? И наистина ли това е причината?

Уорлик с прощално обръщение към българите: “ Благодаря ви за трезвите политически решения от последните седмици“

Именно капитализмът, който ние изградихме, уби частната собственост, унищожавайки възможността човек сам да задоволява насъщните си нужди, да работи за себе си, а не за заплата. Капиталът, ръка за ръка с конкуренцията, убива всяка съпротива на тези, които искат да се хранят от собствения си труд. Днес, господа, ние направихме това невъзможно. Днес никой не може да притежава собственост, ако разчита единствено и само на собствения си труд.

Защо няма закон за фалита на физическото лице? Защо държавата, която е обществено образование, служи на различни бизнес структури get more info и дава милиарди за тяхното подпомагане и спасение, а отделният човек и обществото превръща в роби

” Драги страдащи сънародници, чрез нашия нов революционен метод на лечение вие вече можете да се смятате за излекувани. Забравете възмущението си от високите цени на лекарствата в България. Не роптайте срещу монопола на фармацевтичните компании и техния диктат. Не се тюхкайте, че затварят здравния пункт в селото ви или че закриват болницата в градчето ви. Не се чудете как ще оживеете и дали ще дочакате бърза помощ в рамките на един-два часа, ако ви се наложи да я ползвате.

Г-да капиталисти, Революцията чука на вратата ви! Вие се провалихте, благодарение на алчността и егоизма, които така упорито проповядвахте. Заслепени от парите и стремежа си към печалба на всяка цена, вие решихте, че народът е победен, че победата ви е гарантирана, че съпротивата ни е сломена.

Невежеството на тълпата е сила в нашите ръце. О, колко е прекрасен светът на капитала, когато той е в твоите ръце! И колко жалки са опитите на обречените да ни подражават, използвайки инструментите, които ние сме измислили и чиято същност остава скрита от погледа им. Каква карикатура на капиталисти са тези, които си мислят, че чрез вложенията си в банки си гарантират сигурни доходи, докато единственото, което правят, е да ни предоставят възможността да ги поробим завинаги.

? Как така е незаконно и пагубно да помагаш на народа, но не и на банките? Защо да е наложително да намаляш заплащането на труда на хората, но не и печалбите на банкерите?

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Comments on “КИТАЙСКА ИНВЕСТИЦИИ - An Overview”

Leave a Reply

Gravatar